ABBENES

Privacy.

Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van bepaalde foto's via deze website, vanwege het feit dat u ongevraagd herkenbaar in beeld wordt gebracht, dan kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar het onderstaande e-mail adres van de webmaster. De betreffende foto zal dan worden verwijderd.
e-mailadres webmaster: henkkapteijn@gmail.com

Het Tonnekoor


Oogstdienst 2014
Het Tonnekoor verleende haar medewerking aan de oogstdiens.
Klik op het vakje hieronder om het koor te zien optreden.

Kinderkoor? Kinderkoor! 
In de gezamenlijke tentviering van zondagmorgen 15 juni a.s. (aanvang 11.00 uur) zal een kinderkoor optreden. Voor dit kinderkoor zijn alle kinderen van 6-12 jaar van harte uitgenodigd. We hopen natuurlijk dat er een groot kinderkoor op het podium zal staan! Dominee Conny Berbée uit Abbenes zal dat koor gaan leiden. Zij leidt in Abbenes zelf ook al een kinderkoor. 
Op drie donderdagavonden 22 mei, 5 en 12 juni wordt er gerepeteerd. Dat gebeurt in de Rank/Gereformeerde Kerk (Eug. Previnaireweg 14, ingang via De Rank), van 18.30 – 19.30 uur. De generale repetitie is op zaterdagmiddag 14 juni op dezelfde plek. Deze begint om 13.30 uur. Dan sluit ook het Tonnekoor uit Abbenes aan en een koor van basisschool De Ark. 
Nogmaals, we hopen op een groot enthousiast kinderkoor! Jij doet toch ook mee?! Kom dan naar de eerste repetitieavond! 
namens de gezamenlijke kerken en organisatoren, 
ds. Conny Berbée en ds. Kees van den Berg•